Mountainbike cursus beginners

Ben je aangestoken met het mountainbike-virus? Wil je beginnen met mountainbiken en bijvoorbeeld voor het eerst in het bos gaan fietsen? Bij Jouwfietscoacht kun je terecht voor tips, advies en trainingen. Wij zorgen ervoor dat  je goed op weg kan op je mountainbike!

Heb jij je set al helemaal compleet? En ben je er klaar voor om je eerste rit te maken? Kies niet meteen een super uitdagende trail met tig hoogtemeters maar ga voor een vlak bos. Laat jezelf eerst wennen aan je fiets en hoe hij stuurt en remt. Als je niet gewend bent aan schijfremmen is het echt geen overbodige luxe even de tijd te nemen om te kijken hoe snel je stilstaat en hoe hard je moet remmen. Ook is het brede stuur echt iets waar je mee moet oefenen in een paar scherpe bochten. Heb je het gevoel dat jij en je fiets elkaar begrijpen? Dan houdt niets je meer tegen. Helm op en gaan!

Jouwfietscoacht organiseert regelmatig moutainbike workshops voor beginners. Meer weten? Neem contact op via het contactformulier of mail naar info@jouwfietscoach.nl

 

De wereld van de mountainbikes werd eigenlijk vrijwel door mannen overheerst, maar dat hoeft jou als dame niet tegen te houden! Meld je aan voor een van onze clinincs. Meer weten over mountainbiken voor dames? Bekijk deze blog vol tips om als dame goed van start te gaan met mountainbiken.


Reageren